DaltonAmerička tvornica WAYNE DALTON svakako je jedna od najrenomiranijih američkih tvornica sekcijskih garažnih i industrijskih vrata. Smještena u pitoresknom krajoliku Mt. Hopea, Ohio, SAD, u regiji Amiša, tvornica nudi najkvalitetnije proizvode, imajući osamdesetpetogodišnje iskustvo u razvijanju i plasiranju svojih proizvoda. Posebni naglasak daje se razvoju sigurnosnih sistema prilikom korištenja vrata, za koje je tvornica dobila priznanje američke udruge potrošača CPSC.
Ekskluzivno pravo zastupanja svojih proizvoda WAYNE DALTON je ustupio AMCRO TEHNICI za države na području bivše Jugoslavije.
U vrlo kratko vrijeme AMCRO TEHNIKA zauzela je u tvornici WAYNE DALTON po prodaji, angažmanu i marketingu prvo mjesto u istočnoeuropskoj regiji izvoznog odjela tvornice.


LiftmasterLIFTMASTER je najveći svetski proizvođač motora za garažna i industrijska vrata.
Sjedište poduzeća je u Elmhurstu, Illinois, SAD, a sa centralnog skladišta za Europu u Njemačkoj, isporučuju se motori prilagođeni europskom tržištu. Za hrvatsko tržište isporučuju se motori s dodatnom zaštitom protiv udara groma i pada el. napona.
Ekskluzivno pravo zastupanja svojih proizvoda LIFTMASTER je ustupio AMCRO TEHNICI za države na području bivše Jugoslavije.
Prednost motora LIFTMASTER, pred sličnim uređajima, je ta što ih se može ugraditi na sve tipove garažnih vrata, bilo jednodjelnih, bilo sekcijskih, pod uvjetom da su dobro uravnotežena.
Svi motori posjeduju CE certificate i serijske zaštitne sisteme koji u slučaju nailaska na prepreku vraćaju garažna vrata u otvoreni položaj.


BFTBFT Sjedište poduzeća BFT je u mjestu Schio, kraj Vicenze, u Italiji. Program proizvodnje obuhvaća motore za garažna i industrijska vrata, automatiku za dvorišna vrata i zajedničke ulaze u stambene objekte i automatiku za ulazne rampe i klizna vrata. Motori za industrijske potrebe predviđeni su za najveća opterećenja, gdje se postavlja zahtjev za neprekidnim radom.
Svi motori posjeduju veliku sigurnost, potvrđenu CE certifikatom, jednostavnost u korištenju i mogućnost prilagodbe na već postojeća vrata.